söndag 12 juni 2011

Mindre än en månad kvar!!!

OJ vad saker händer här nu! I fredags fyllde Erik år, vilket då även betydde att det var dagen då det bara var en månad kvar tills vi åker. Idag, när jag skriver är det alltså mindre än en månad kvar!!! Och imorgon, då är det en månad kvar till LeakyCon!!! Helt fantastiskt!

Det har hänt rätt mycket den senaste tiden, förutom de underbara nyheterna att Evanna Lynch (Luna Lovegood), Chris Rankin (Percy Weasley) och massa av de skådisar som spelar barnen i filmen + unga versioner av bl.a. Lily, Snape och Sirius kommer till LeakyCon har vi även nu fått biljetter till FILMEN! Leaky har fixat en urcool grej gällande filmen vilket kommer att bli episkt awesome är jag helt säker på. Härligt var också att vi rockstars inte behövde betala för våra biljetter - vi fick dem helt gratis! En utgift vi kan räkna bort alltså.

I dagarna har vi kollat upp så mycket som möjligt om hur vistelsen kommer bli för oss. Förutom det faktum att vi nu valt båda våra keynotes (StarKid och skådisar) har jag och Erik kollat upp hur vi köper biljetter till Arlanda Express. Vi har också tittat vad som ligger inom gångavstånd från hotellet och efter att först ha haft lite panik eftersom det verkar som om man inte kan gå någonstans pga motorvägar överallt har vi nu upptäckt att det faktiskt finns vägar och trottoarer under och på broar och dylikt. Det kommer alltså gå bra!

Ett stort problem är ju nämligen att vi måste kunna köpa mat som inte är restaurang-mat, t.ex. lite bröd, vatten, godis och kex som vi kan stoppa i oss under konventet eftersom vi säkerligen då inte har tid med att gå och äta mat. Vi har hittat en del affärer men det bästa var tipset vi fick från en på Leakys facebooksida, om att beställa mat online från gardengrocer.com. Underbar sida verkligen! Sjukt bra, BILLIGT utbud och billig leverans. Troligen kommer vi helt klart att beställa därifrån minst en gång i alla fall, så vi kan ha frukostbröd, småmatiga grejer och framförallt VATTEN och läsk att dricka.

Annars har jag också kollat upp matställen där jag vill äta (vadå, allt i USA handlar om mat, jag vill äta!) och det finns väldigt mycket bra och billiga + fina ställen att äta på, speciellt på Universal City Walk.

Oj vad fint det kommer bli detta! HOPPAS att LeakyCon snart släpper sitt schema, för då kan vi verkligen börja planera och bli skrämda och stressade men ändå mest PEPPADE!

LEAAAAKYCON! USAAAAAAAAAAAAAAAA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar