torsdag 2 juni 2011

Ny keynote, info, val

Hej där bloggläsare! Det börjar verkligen närma sig nu, idag är det 2 juni vilket betyder att det snart bara är en månad kvar tills vi åker! Kan ni fatta det? Ni som följ bloggen från början vet nog hur sjukt det är i alla fall. Snart är dock dagen här!

LeakyCon har börjat skicka ut lite mer info nu, och mer info ska komma. Det första som kom denna vecka var schemat över Lit Day, vilket är vad vi valt bort så vi istället får två keynotes. Vi kände redan förra året när vi köpte våra biljetter att Lit day nog inte riktigt var vår cup of tea, och när vi ser schemat verkar det som vi hade rätt. Lit Day är massa diskussionspaneler med olika författare och håller på hela dagen den 13e, slutar i tid för welcome festivites ungefär. Vi kommer spendera denna dag i parken istället från klockan 2 och det känns så bra!

Vi har ju dock fortfarande en keynote kvar att välja. Vi har valt StarKid som första, och igår fick vi info om en annan keynote man kan välja. Detta är att få en förhandstitt på Deathly hallows pt 2 video game med Electronic Arts. Naaae, inget som riktigt heller är något vi känner oss sjukt peppade på. Jag skulle vilja gå för att fråga varför de gjorde de första tre spelen så bra och resten har varit sämst, ungefär.

Nu väntar vi på den sista keynoten vilket vi hoppas är filmen, eller något annat häftigt. Något vi även väntar på är ett schema över hela konventet som LeakyCon har lovat ska släppas snart. Detta vore mycket bra att få snart, så vi kan börja diskutera vad vi vill göra och vad vi kanske måste välja bort ifall något krockar med något annat. Dock är det mesta vi vill göra så pass stora event att det nog inte kommer krocka med något, förhoppningsvis!

Nu åker vi snart! JIPPI!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar