söndag 20 februari 2011

Nu smäller det!

Wow, det här har verkligen varit några helt fantastiska dagar ur Leaky-synpunkt. För det första så möts man av beskedet att Oliver Boyd and the Remembralls kommer att spela. På LeakyCon. Dit vi ska!!! Oliver Boyd som typ knappt uppträder alls och som ingen trodde skulle komma. Men nu ska han det, och vi ska se honom, och det är så fantastiskt att man inte ens vet vart man ska ta vägen!

Som om det inte vore nog mailade jag för några dagar sedan den personen som har hand om alla rockstars (alltså vi här på bloggen, till exempel!!!) om starkideventet, och hur vi gör för att få det. Hon har nu fixat så att jag, Erik och Anna är registrerade på att gå på StarKid, OCH som de rockstars vi är har vi också special seating. Vi kommer alltså få bättre sittplatser än de som har "vanliga" biljetter. OOOJ det känns så otroligt häftigt att veta att vi, utöver bara tanken på att se Darren Criss, också kommer att få se honom från några av de bästa platserna i lokalen. Wow, stort wow.

Jag, Erik och Anna har även varit i Bäsna i helgen där vi har gjort roliga saker som att se Melodifestivalen med poänglappar som vanligt, vi har också badat i Borlänge, vi har spelat in lite awesome-låtar som bl.a. har med LeakyCon att göra, vi har fixat hotellet så att vi nu bara ska bo 3 i rummet (och vi fick lite billigare pris, dock lite dyrare nu eftersom vi trots allt bara är 3, men vi behöver inte betala fullt pris!) och vi har allmänt peppat LeakyCon. Diskuterat flyg, vad vi ska göra alla dagar, kollat igenom schemat för konventet, vad vi tror vi vill använda vår andra keynote till, och vad som kommer att vara mest fantastiskt.

Vi har även fixat så att Anna och Eriks pass nu befinner sig i Stockholm, och i veckorna ska vi gå och fixa nya pass. Det kommer bli fint. Då har vi det ordnat!

Jag och Anna satt även på tåget hem och diskuterade budget för resan, och vi har kommit fram till att något som vore smart är om vi gör ett exceldokument i dagarna, där vi kan skriva upp kommande kostnader för resan, och vad det blir i dollar och svenska kronor. Hur mycket vi lägger på hotellet, vad vi tror kommer behövas i matpengar, hur mycket event-grejer kommer att kosta samt hur mycket vi sedan alltså kan lägga på merchandise.

Åh, det kommer bli så himla fint och jag fattar verkligen inte att vi ska åka!!! Det känns så sjukt, sjukt, SJUKT att detta verkligen kommer att hända.

Wow. Potter. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar