tisdag 8 februari 2011

Att göra inför LeakyCon

Just nu känns det verkligen som att LeakyCon närmar sig med stormsteg, och det är fantastiskt. Dock finns det än så länge en hel del kvar att fixa, och det ska väl ordnas inom en snar framtid förhoppningsvis. Viktigaste sakerna just nu är.
  • Fixa pass. Detta kommer nog ske om några veckor!
  • Köpa en resväska med tsa-lås. Jag har hört från Mirre att man ska ha sådana lås, det verkar stämma, så nu ska det tittas efter sådant! Jag vill ha en rosa...
  • Kolla reseförsäkringar. Att ha en försäkring som skulle hjälpa en under resan är verkligen att rekommendera. I fall vi blir sjuka borta i USA, eller något sådant. När jag kollar min försäkring (som jag tror Erik och Anna har samma) verkar det inte som något sådant ingår. Så det måste vi kolla upp!
  • Planera packning
Den sista punkten kanske ses som onödigt tidig att börja se över, men det tycker inte jag. Jag är otroligt nervös över att packa fel, det skulle ju bli katastrof!

Förövrigt sparar jag pengar och är duktig, blir extra mycket sparande tack vare min fina diet. Ska nog skriva en månadsuppdatering om dieten nästa vecka, när det gått just en månad! Fantastiskt.

1 kommentar:

  1. Hörni! Reseförsäkring ingår i de allra flesta hemförsäkringar, kolla noga innan ni köper. Separata reseförsäkringar brukar nämligen vara alldeles väldigt dyra.

    SvaraRadera