torsdag 25 november 2010

December är snart här!

December betyder mycket för oss LeakyCon-are.

15 december ska vi ha bokat flygbiljetter. Fatta. Flyg! När det väl är avklarat finns det typ ingen återvändo. Då har man klarat av den största utgiften och resten kommer som en räkmacka. Okej, det var väl lite att ta i, vi ska väl inte börja slösa nu i vår eftersom dubbelt så mycket pengar nog måste till - kanske runt 6000-7000 som verkligen är nödvändigt, nödvändigt, men sen diverse inträden och merchandise är viktigt också. Dock är ju flyg det som känns störst, så när det väl är avklarat kommer man iväg i alla fall. Förhoppningsvis kommer det mycket pengar i julklappspengar, mamma och mormor har i alla fall hintat om att de i år inte orkar "springa runt och leta julklappar" så i år blir det tråkiga kuvert. Dock säger de oftast så varje år - och sen kommer julen med tonvis av paket under granen i alla fall.

Månadens budget måste innefatta viktiga betalningar så som -
  • Hyra
  • Tv-avgift
  • SL-kort (yyyl, dyrt, dyrt)
  • Julklappar

Jag hade dock turen att hitta julklappar i början av veckan, och kunde spendera mina sista pengar från förra månaden på dem. Har avklarat typ hälften av alla julklappar (mer, nästan) och det är bra, behövs kanske inte läggas såå mycket in i december-budgeten. Något jag skulle behöva är nya vinterskor. Dock, med tanke på att det nu kommit typ trettio meter snö och är minusgrader kan mina vinterstövlar fungera. De är sköna så länge det är snö och minus, men vid minsta slask blir de blöta, läcker och sen är de alldeles för varma. Enda anledningen att hoppas att vädret ska fortsätta såhär är att jag slipper köpa nya skor. Alternativt att snön smälter, det blir barmark resten av året och våren kommer direkt i januari så kan jag ha converse istället!

Sedan måste diverse mat inhandlas nu när det är ny månad och allt. Kyckling och köttfärs är väl det som mest behövs, och sedan skulle det ju inte skada med lite mer fläskkotletter i frysen heller. Får se när man kommer iväg till någon bra och billig affär - storköp på Ica nära är INTE ekonomiskt. Willys är bättre, eller kanske Superstore.

Jag längtar så mycket mycket till LeakyCon. Det kommer bli episkt. Och framförallt varmt. Mmmm. Värme.


puss och kram skumbanan
ensam_bloggare_88

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar