onsdag 17 november 2010

George Harris, premiär, Shortsnouts i radio!

Idag är vår vecka, alla Potter-fans därute. Dödsrelikerna del 1 har premiär och så mycket roligt händer. Igår så hade vi alla på den här bloggen lyckan att kunna ta oss iväg till galapremiären av Harry Potter och Dödsrelikerna. Tydligen får man som mode/liv-bloggare komma in på premiären (Kissie, exempelvis) men vi trogna Potter-bloggare fick inte det! Tusan också. Men vad gör det? (kanske ganska mycket men det låtsas vi inte om)
Vi stod ute i kylan och frös, för vi hade hört att George Harris (Kingsley Shacklebolt, Dumbledore's got style) skulle vara där. I väntan fick vi även se jättemånga andra kändisar från vårt avlånga land. Bäst var Per Gessle och Arne Weise! Sedan äntligen, kom George Harris. Då hände det hemska. Vi hade blivit tillsagda att stå i början av röda mattan för alla kändisar gick in där. MEN inte George Harris!!! Han gick direkt in och här började paniken sprida sig att vi missat honom. Tillslut såg vi hur han ställde sig och skrev autografer i ett hörn och jag och Lovisa rusade dit och sträckte fram våra exemplar av OotP-filmen. Han vände sig om och gick. Vi började nästan böla, men ropade efter honom... Och han kom tillbaka! Han signerade våra filmer och frågade hur vi mådde och blev glad när han hörde att vi stått ute länge och frusit för hans skull. Sedan kom Anna rusande med Snape-dockan och frågade om han kunde ta en bild med dockan. Han sa "I don't like Snape." men tog dockan och jag fick en bild!!!


Det var verkligen sjukt häftigt. Och idag är det premiärdagen för oss vanliga fans och det kommer bli så häftigt. Jag har inte kunnat sova inatt, har varit som ett litet barn inför sin födelsedag eller julafton, så exalterad och spänd!

Idag var det även ett inslag om Harry Potter på P3 populär, och där var Hanna med! Hon var extremt vettig och pratade om bra saker och tipsade om Percy Jackson också för de som vill läsa annat än HP.
Coolt var också att de spelade lite wrock, och då delar ut Draco and the Malfoys-låtar, Harry and the Potters-låtar och THE SWEDISH SHORTSNOUTS. Hur coolt är det inte att wrock är med på radion?

Älskar wrock, älskar Potter, älskar livet denna vecka!


Och min utmaning om att inte använda kortet går superbra, inte använt kortet på tre hela dagar!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar