måndag 29 november 2010

Fix, trix och framtid

Nu har det hänt mycket på bara en helg!

I helgen ringde Anna till hotellet där vi ska bo, det har varit lite strul med att de inte dragit pengar som de sagt att de ska dra. Vi ringde alltså för att se vad de håller på med. Anna fick prata med en jättetrevlig tjej som fixade allt, så pengar drogs och nu har vi verkligen helt säkert vårt hotell! Helt fantastiskt. Känns bara ännu mer nära nu när det också är fixat.

Sedan kollade vi flygbiljetter och nu har vi bestämt oss för vilka flights vi ska boka. 10 juli lämnar vi Sverige för att återvända till Sverige igen den 22 juli (vi förlorar en dag pga tidsskillnad, vi åker egentligen från USA den 21a)
Biljetterna ska bokas den 15 december. Det är bara två veckor kvar! När vi väl fixat allt det också känns det ännu mer nära, då finns det liksom ingen återvändo alls (typ)

Efter att flygbiljetterna fixat tar vi LeakyCon-planeraruppehåll ett tag. Firar jul, åker hem, myser och förhoppningsvis om inte schema och liknande strular till det blir det julbal. Självklart ska pengar fortfarande sparas, men inget stort behövs fixas till LeakyCon förrän i januari/februari då vi tänkte skaffa oss nya pass, vilket behövs. Erik hittade en fin film om hur detta går till och det såg otroligt spännande ut. Pass kostar typ 500 kronor tror jag. En utgift som man måste ta med i beräkningen. Sedan måste man tydligen fylla i papper och grejer för att få åka till USA, och sedan ska väl mer planeras. Men just nu är det jullov. (förutom då vi ska meddela LeakyCon att vi vill ha speciella biljetter till A Very StarKid Event såklart!)

Aktiviteten på bloggen hoppas jag dock inte dör. Försöker komma på nya grejer att skriva om så ofta jag kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar