onsdag 25 maj 2011

Temat är temaparker

Nämen hejsan!

En sak man kan göra när man är i Orlando är att gå på temaparker. Det fullständigt kryllar av dem! Vi har kanske mest pratat om Wizarding World of Harry Potter här på bloggen, men det är bara en del av Islands of Adventure! Det finns förutom det Jurrasic Park och Marvel-grejor. Det finns till exempel en Incredible Hulk-bergochdalbana som ser helt livsfarlig ut!


Foto: Kjersti Holmang

Huruvida vi kommer att försöka oss på att åka den är ytterst oklart, med tanke på att vi inte har åkt mycket värre saker än Jetline på Gröna Lund.

Min poäng är i alla fall att det finns en väldans massa parker i Orlando, och vi ska gå på ett gäng. Förutom Islands of Adventure ska vi också till Universal Studios, där man kan skymta karaktärer som Scooby Doo, Fred Flintstones, Homer Simpson och till och med Svampbob Fyrkant! (eller Svampbob Rätblock som han kanske egentligen borde kallas) Dessa parker ligger precis bredvid varandra och vi har idag köpt biljetter för att få vara i båda parkerna i två dagar!

Förutom det här måste vi förstås gå på Disney World, kanske framför allt
Magic Kingdom där Askungenslottet finns. Inte det från filmen alltså, det var ju tecknat, men en kopia! Det är den enda parken vi nu inte har biljetter till, och det ser ut som ett gäng LeakyConianer kommer att gå dit den 12 juli, så det siktar vi på just nu!

Sammanfattningsvis kan vi alltså säga att det är en massa parker vi ska hinna med att besöka i sommar. Se upp Orlando, för om en dryg månad kommer vi!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar