onsdag 25 maj 2011

Snälla lilla askmoln där

... stör inte vår resa.

Som Anna skrev i det förra inlägget börjar det nu bli så lite tid kvar att man nu börjar bli orolig över saken. Inte blir det bättre av att en jäkla vulkan måste oroa hela flygläget heller. Nu vet jag att det inte verkar vara lika illa som förra gången (fastän de säger att det kan bli det) och att det inte behövts stängas några stora flygplatser ännu, men jag är trots det jätteorolig över att något liknande det här kan förstöra början på vår resa. Jag börjar nog hamna i det där stadiet som Anna också skriver om - när man oroar sig mer än man peppar.

Jag är orolig över så mycket saker. Simpla saker som att inte packa rätt saker, packa för lite osv, men också att glömma passet, gå vilse på Arlanda, missa planet, att SL totalt failar just den dagen vi åker och att vi inte kan ta oss till Arlanda. Jag och Anna har dock pratat om detta och blir det kris så tar vi väl en taxi. Det får kosta vad det kosta vill, liksom.

Det som just nu oroar mig ganska mycket, även fast det egentligen är  ganska lugnt är hemresan, där SAS har varnat oss för att vi har kort bytestid. En timme har vi på oss och det känns som det borde gå, men man vet ju aldrig. Och jag vet inte hur sådant funkar, om vi missar planet, måste vi betala en ny biljett då, om det "bara" är vårt fel (dvs att vi virrar runt och är vilse och inte att planet in är lite sent)

Är också orolig över att något på LeakyCon ska faila, typ att våra bilder till badges som man måste ha inte dög, så vi måste stå i den lååånga kön till att ta nya bilder, eller att det helt enkelt är sjukt struligt med att få ut dem.

Fast jag försöker vara pepp just nu. För egentligen är jag ju det, det är ju bara så att jag är aningen rädd och lite nervös. Jag är ju så flygrädd också och vet att jag kommer gråta stora delar av resan troligtvis, om jag inte är helt förlamad av skräck, ungefär.

I övrigt säger dock LeakyCon att snart kommer de announca några "big news" (vad kan vara ännu större än vad vi redan fått reda på?!) mer keynotes samt ett schema över dagarna vilket är efterlängtat, även om de säger att det kan ändras känns det bra att ha lite koll!

Nu ska jag nog kolla upp hur flygplatserna där vi ska byta plan ser ut. Vi vet ju vilken gate vi ska till och så, så då kan vi ju förbereda oss på om vi måste tokrusa eller om det är ganska nära (och vart vi måste tokrusa...)

1 kommentar:

  1. Djupt andetag, ingen panik! För det hjälper inte! XD

    SvaraRadera