söndag 3 oktober 2010

Möte 2010-10-02

LeakyCon-kommittén hade ett möte om projektet lördagen 2010-10-02. Här är protokollet:
http://www.mediafire.com/?woxc5u98qt5col7

Mötet var det första i sitt slag, men förmodligen inte det sista!

Det viktigaste som beslutades var att flygbiljetter bör ha bokats redan innan jul, eftersom priserna förmodligen går upp sen. Detta innebär att alla måste spara extra mycket just nu! Flygbiljetterna är utan tvekan den största kostnaden, så att se till att man kan skaffa fram den summan redan 6 månader innan resan är förstås lite knepigt för alla. Därför har jag valt att ge några spartips!

  1. Köp inte kläder. Nej, inga alls! Om man har två par byxor behöver man inte köpa fler. Det fungerar utmärkt att byta mellan dem! Skulle man råka bara ha ett par av något man behöver varje dag så kan det vara okej att köpa. Men det i så fall begagnat (eller second hand, som det av någon anledning heter när det gäller kläder)!
  2. Gör egen mat! Detta gäller väl främst er som inte bor hemma, men matkostnader kan bli en stor bov. Ät inte ute, om ni inte råkar befinna er på Blå Laguna i Rosersberg, för där är det så gott att det är värt det! På stickis får man också köpa mat förstås. Men i övrigt ska man laga den i hemmet!
  3. Lär er matematik! Det hjälper.

Er ytterst högtidlige sekreterare,
Erik Fahlén

1 kommentar: